Nyt fra Støvring i politiets døgnrapport

Profilbillede

Støvring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Cyklist på motorvejen

Natten til torsdag kl. 0135 indgik der en anmeldelse til 112 om en cyklist på Nordjyske Motorvej ved Svenstrup. Der blev straks sendt en patrulje til stedet. Det blev antruffet en cyklist, som var kommet noget på afveje. Han blev hjulpet væk fra motorvejen og modtager nu en bøde for forseelsen.

Kørsel uden førerret

Onsdag aften kl. 2106 bemærkede en færdselspatrulje et køretøj, der kørte på Nordjyske Motorvej ved Støvring. Patruljen besluttede sig for at foretage en rutinemæssig kontrol af køretøjet og føreren. Det var en god ide. Føreren af bilen havde ikke kørekort og måtte derfor selvfølgelig ikke køre bil. Det medføreteen bøde og bilen måtte efterlades.

Narkopåvirket bilist

Onsdag eftermiddag kl. 1643 kørte en patruljevogn ad Egensevej i vestlig retning. Ved Strandholmvej svingede et andet køretøj pludselig ud foran patruljen. Dette vakte patruljens interesse og køretøjet blev standset. Det viste sig, at føreren var påvirket af narko. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler