Nyt fra Støvring i politiets døgnrapport

Profilbillede

Støvring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Efterlysning af gerningsmand: Røveri udviklede sig voldeligt

Nordjyllands Politi efterlyser nu med et foto den formodede gerningsmand til et røveri, der er begået hos SuperBrugsen i Vejgaard på adressen Vejgaard Bymidte mandag d. 11. april 2022. Hvis man ved, hvem den pågældende er, bedes man straks ringe til politiet, ligesom vidner også bedes henvendes sig. Politikredsen kan kontaktes på telefon 114.
Læs mere på politi.dk

 

35-årige mand stadig efterlyst mistænkt for drabsforsøg

Nordjyllands Politi leder forsat efter en 35-årig mand, som er mistænkt i en sag om drabsforsøg, der er sket i Frederikshavn d. 2. marts 2022.
Læs mere på politi.dk

 

Biersted – bilist var påvirket af kokain og opiater

Mandag den 25. april om eftermiddagen førte to betjente patruljevogn ad Nørhalnevej i Biersted, da de lagde mærke til en personbil, der holdt i tomgang på en P-plads. Betjentene besluttede sig her for at kontrollere føreren af bilen.

Bilisten – en 18-årig kvinde – vakte hurtigt mistanke til påvirket kørsel, hvorfor man udførte en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen; specifikt kokain og opiater.

Adspurgt erkendte bilisten at have indtaget narkotika forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen. 

 

Aalborg – mindre mængde hash konfiskeret fra narkopåvirket bilist uden førerret

Natten til tirsdag den 26. april – ca. ved 01-tiden – standsede politiet en bilist til kontrol på Sjællandsgade i Aalborg. Bilisten viste sig at være en 21-årig mand, der ikke havde førerret til personbil.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget hash forud for kørslen. I forbindelse med en ransagning af køretøjet fandt og konfiskerede politiet desuden 1,75 gram hash.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, besiddelse af narkotika samt kørsel uden førerret. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Hjørring – narkopåvirket bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden

Narkopåvirket kørsel og kørsel i frakendelsestiden – dét blev en 39-årig bilist sigtet og anholdt for, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Hirtshalsvej i Hjørring tirsdag den 26. april om eftermiddagen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget cannabis forud for kørslen. Derudover kunne betjentene se, at bilisten var blevet frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere hændelse.

En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Østrup – indbrud i bolig

Mellem søndag den 24. april kl. 22:00 og mandag den 25. april kl. 07:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en bolig på Nørregade i Østrup. Indbrudstyven brød her vinduet til et kontor op ved hjælp af et koben. Blandt de stjålne genstande var et gavekort til hudpleje, en sort iPhone samt en bærbar PC.

Har du set mistænkelig færden på Nørregade i Østrup? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Støvring – indbrud i varebil

En ukendt gerningsmand begik indbrud mellem søndag den 24. april kl. 23:00 og mandag den 25. april kl. 06:42 i en varebil, der holdt parkeret på Bæveren i Støvring. Indbrudstyven knuste ruden i passagersiden, hvorefter det indvendige dørhåndtag blev brugt til at åbne døren. Blandt de stjålne genstande var diverse former for værktøj.

Har du set mistænkelig færden på Bæveren i Støvring? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi