STEPTO A/S i Støvring

Profilbillede

STEPTO A/S, som er beliggende i Støvring by, er en mindre familieejet virksomhed, der tilbage i 2008 blev grundlagt af Lars Søgaard og Margrethe Brandt. Her beskæftiger de den dag i dag omkring tyve medarbejdere, hvoraf størstedelen af dem primært er økonomikonsulenter, revisorer og revisorassistenter. 

Hos STEPTO A/S er de med til, at hjælpe de danske landmænd med alt inden for økonomi hvad end, det drejer sig om finans, budget, bogføring, skat og moms eller blot ejendomshandel. 

Med fokus på relationer bestræber de sig derudover også på, at levere relevant rådgivning, hvilket i sidste ende kun vil give værdi for deres kunder. Her gives der altså ikke blot et regnskab, men derimod et regnskab, hvori der følger konkrete anbefalinger. For STEPTO A/S er det nemlig vigtigt, at deres kunder ikke kun kan forstå tallene men også bruge dem videre frem. 

God mavefornemmelse

Hos STEPTO A/S er de udemærket godt klar over, at ikke alle mennesker er ens, og lige præcis derfor har du som kunde også altid mulighed for at komme ind forbi til en uforpligtende samtale. Her vil en medarbejder se på hvad du som kunde måtte have af behov og ønsker og ud fra dette tilbyde deres hjælp. 

Kilde: Redaktionen