Her får du dagens vigtigste nyheder samlet fra Støvring, så du er helt sikker på, at du ikke går glip af alle de spændende ting, der foregår i dit lokalområde!
Vi sørger for, at du altid holder dig ajour med, hvad der rører sig på de sociale medier.
1. smagning i dag er ved Duval-Leroy, et af de få familie ejede Champagne huse. Endnu et Grand Cru og Premiere Cru hus, men stærke rødder tilbage til 1859. Deres produktion ledes i dag af 2 dygtige kvindelige winemakers, der i samarbejde med Fru. Duval-Leroy og hendes 3 sønner styrer smagsnoterne i husets champagner. Et indblik i en verden af moderne produktion men med kældre der huser ældre end 20 års lagringer af feks. Femme de Champagne linien, hvor deres magnumflasker stadig drejes kærligt i hånden. Langt størstedelen af produktionen bliver drejet pr automatik i palle reoler. Drejningen af flaskerne eller “ridling” som processen hedder, har til formål at få gærresterne ned i flaskehalsen. Når de er der skydes de ud af flasken ved at fryse halsen. Denne process klades degorgering. Duval Leroy er beliggende i Cotes de Blanc, hvor den primære drue er Chardonnay. Denne drue er deres signatur, og fremtrædende i deres Blanc de Blancs men også i deres blends hvor Chardonnay blandes nænsomt med Pinot noir og Munier. Langt størstedelen af produktionen lagres på stål og blandes med meget lidt fadlagring… blot for at give den et touch af “krydderi”👌
Se opslaget på Facebook