Bliv en del af Hydrema familien som Klejnsmed - Fast stilling med fokus på kvalitet og udvikling

Profilbillede
dato

HYDREMA er en moderne familieejet dansk koncern som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner, udstyr og mineryddere. Hydrema råder over to fabrikker - en i Støvring ved hovedkontoret, og en i Weimar, Tyskland.

Uden hjerte ville der ikke være noget Hydrema. For at bygge verdensklasse maskiner må vi lægge sved, blod og hjerte i. Det betaler sig med de fineste entreprenørmaskiner på markedet. Det gælder både når vi producerer maskiner i standardudførelse og maskiner som produceres efter en bestemt kundes ønsker. Det er at bygge bedre og smart.

Vores fokus på kvalitet er en integreret del af vores kerneværdier - en kvalitet som svarer til vores kunders forventninger. De samme værdier udvides til vores medarbejdere ved at opretholde en veldrevet organisation.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer, en afvekslende hverdag og velordnede forhold. Du vil blive en del af vores i forvejen dygtige team, hvor det er påkrævet, at du kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger for at løse de opgaver, der opstår. Du skal samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer som gerne hjælper hinanden for at nå vores fælles mål.

Din profil:

  • Gerne erfaring som klejnsmed eller tilsvarende baggrund
  • Måske har du prøvet kræfter med ophæftning
  • Gerne kendskab til kantbukning og/eller laserskæring
  • Teknisk indsigt og tegningsforståelse
  • Masser af gå på mod og højt drive
  • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst og fleksibel
  • Kan tale og forstå dansk

Du bliver en del af Hydrema familien, hvor du vil føle dig værdsat. Du får mulighed for at præge virksomhedens vej mod nye mål. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til humor – selvom vi har travlt. Du vil få en varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver hos os som er Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner.

Der er tale om faste stillinger.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Henrik Sørensen 20140598 eller HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Opstart efter aftale.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via joblink iht. GDPR-lovgivningen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hviid & Larsen, Black Box Business Building, Porsvej, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055058

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet