Gåtur mod ensomhed

Profilbillede
dato

En gåtur på små 2 kilometer gennem Rebild Bakker lyder måske umiddelbart ikke af noget, men ikke desto mindre mødte hele 55 friske og gå glade deltagere op i alderen 35-82 år for at gå mod ensomhed. 

Gåturen, der var blevet arrangeret af Aarestrup Gymnastik- & Idrætsforening, blev dannet på baggrund af den enorme ensomhed, som vi alle i mere eller mindre grad har mærket under corona pandemiens hærgen. Arrangementet var blevet oprettet som et gratis event, og om det var årsagen til det store fremmøde eller blot lysten til at være aktive sammen vides ikke. 

Kender man til Rebild Bakker, ved man også at terrænet på trods af dens storslåede natur, også hurtigt kan tage pusten fra dig. Ikke desto mindre var der hele femten forskellige nordjyske byer heriblandt Støvring by, blandt de fremmødte borgere der trods lidt udfordringer undervejs, gennemførte den friske gåtur i bakkerne. 

Lækker frokost

Er der noget bedre til at opbygge en sult, som en god lang gåtur i et bakket terræn med stejle bakker, åer og flotte udsigtspunkter? Nej vel? 

Efter gåturen havde Aarestrup Gymnastik- & Idrætsforening derfor også været så søde at arrangere en lækker buffet på Røverstuen. Her kunne de mange sultne borgere derfor med god samvittighed sætte sig ned og få en bid mad, inden turen gik hjemad igen.

Kilde: Aarestrup Gymnastik- & Idrætsforening