Hydrema Group i Støvring søger 3 nye INDUSTRITEKNIKERE

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hydrema Group er en familieejet dansk koncern, som udvikler, producerer og markedsfører entreprenørmaskiner til de kunder som stiller de højeste krav til produktet. Hydrema brandet er kendt verden rundt på de mest industrialiserede markeder. Maskinerne er i mid-size segmentet og er kendt ved unikke egenskaber til nicher i markedet.

Vores nye medarbejdere skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i produktionen og i afdelingen. Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer – der er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde. Vi vækster og har travlt, og søger derfor yderligere en kollega der kan bidrage med stor faglig viden, engagement og fleksibilitet.

Vores ønsker til en kommende medarbejder:

  • Faglig baggrund som industriteknikker/industrioperatør/maskinarbejder med kendskab til CNC spåntagning
  • Teknisk indsigt og tegningsforståelse
  • Masser af gå på mod og højt drive
  • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst og fleksibel
  • Kan tale og forstå dansk

Hydrema A/S tilbyder dig at blive en del af en virksomhed hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes.

Du bliver en del af Hydrema familien, hvor du vil føle dig værdsat. Du får mulighed for at præge virksomhedens vej mod nye mål. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til humor – selvom vi har travlt. Du vil få en varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver hos os som er Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Henrik Sørensen 20140598 eller HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når de rette kandidat er fundet. Opstart efter aftale.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hviid & Larsen, Black Box Business Building, Porsvej 2, Indgang A,Lokale 222, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: http://www.hviidoglarsen.dk/jobs?hr=show-job/150036&linkref=111385&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843462

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet