Koordinator / PA

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du kendt som personen, der har styr på tingene, binder enderne sammen og sikrer, at der er overblik og struktur i virksomheden? Så læs med her, hvor Weber Machinery i Støvring søger en Koordinator / PA til en nyoprettet stilling. 

Opgaverne er mangeartede, og du er selv med til at forme stillingen løbende. Vi har brug for dig, der forstår at understøtte direktøren og de øvrige kollegaer med opfølgning på opgaver, projekter, møder og HR relaterede opgaver. Du hjælper f.eks. salg med at trække rapporter fra CRM systemet, planlægger møder og laver referater, sikrer at tidsplaner i projekter og opgaver følges, og der sættes ind, hvor der måtte være behov. Du hjælper med kalenderstyring og planlægning af rejser og møder. Det er også dig, der indkalder til MUS samtaler og håndterer ansættelseskontrakter (vi har hjælp til det juridiske). Vores serviceafdeling vil også gerne trække på dig i forhold til struktur i servicebesøg og opfølgning på serviceaftaler. Kort og godt er det en stilling, der også kunne kaldes "blæksprutte". Fra Danmark bistår vi vores søsterselskaber i Norge, Sverige og Finland, og vi deltager på messer, så du må påregne et mindre antal rejsedage. 

Hvem er du?

Først og fremmest har du nogle års erfaring med nogle af de beskrevne opgaver, og ellers lægger vi meget stor vægt på "personen bag ansøgningen". Vi har det godt sammen i vores lille organisation i Norden, så vi har brug for en social person, der kan lide at være med i spændende opgaver, ikke er bange for at give sin mening til kende og byde ind - også når det ikke lige er en opgave, der ligger indenfor det normale arbejdsområde.

Struktur, initiativ, orden, opfølgning og godt humør er egenskaber, vi vægter meget højt. Du taler naturligvis dansk og engelsk, og det vil være en stor fordel, om du har erfaring med kommunikation på "skandinavisk", da vi jo arbejder tæt sammen med vores kollegaer i de øvrige nordiske lande. Du er stærk i Excel og PowerPoint og håndterer såvel dansk som engelsk skriftlig kommunikation på højt niveau. 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et lille team på 8 personer i Støvring, hvor vi bor i Business Park Nord sammen med mange andre virksomheder. Fællesskabet er godt, og der er en god kantine. Arbejdstiden tilrettelægger du selv med respekt for møder og deadlines, ligesom du naturligvis kan arbejde hjemmefra i en vis udstrækning. Lønpakken er attraktiv og indeholder 10% pension, 6 ugers ferie, betalt telefon og internet samt en række firmaarrangementer. 

Hvem er Weber Machinery?

Weber Machinery er grundlagt i 1981 i Tyskland af familien Weber, og ledes i dag af 2. generation. Med 6 fabrikker i Tyskland og 1900 medarbejdere fordelt på 26 lokationer i 21 lande er Weber førende indenfor udvikling og produktion af maskiner til opskæring af pålæg og ost. Op mod 80 % af det samlede sliceanlæg produceres på egne fabrikker, så vi har styr på så meget som muligt af hele produktionsprocessen. Koncernsproget er engelsk og omgangstonen er meget uformel, såvel i Danmark som i de øvrige lande. Se mere på www.weberweb.com

Hvad producerer vi?

I videoen her kan du se nogle eksempler på fuldautomatiske anlæg, vi udvikler og producerer til kunder i hele verden.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Alle spørgsmål vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail, idet Lund HR håndterer hele rekrutteringsprocessen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Weber Machinery Denmark A/S, Østre Alle 6, 9530 Støvring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994364

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet