Ny cafe i støvring

Profilbillede

Har du også følt at der manglede et godt spisested i Grangårdscentret i Støvring, så er der gode nyheder. Hvis alt går vel vil Støvring nemlig lige præcis til november få et nyt spisested i form af en café. 

Personen bag den nye café hedder Anne Maren Schildt, der til dagligt bor i Vodskov lidt uden for Aalborg. Her har hun tidligere været med til at starte ‘Café Aktuel’ op i Aalborg, og er derfor godt bekendt med restaurationsbranchen. 

Caféen med det lidt særprægede navn ‘Café Keld H’, er da også skabt på baggrund af melodi grand prix veteranen Keld Heick. 

240 kvadratmeter ren hygge

Foruden de 240 kvadratmeter store lokaler, får Anne Maren Schildt derudover også rigtig gode muligheder hvad angår udeservering. Og som om at cafélokalerne ikke var store nok, så er der også planer om at kælderlokalerne der hører med til matriklen, også skal laves om. Her skal der nemlig indrettes toiletfaciliteter til gæsterne samt et kontor og et lager. 

Står det til Anne kommer hendes café til at have et relativt bredt menukort. Her vil der nemlig både være forskellige slags salater, sandwiches, smørrebrød samt burgere at vælge imellem.

Og bare rolig, åbningstiderne vil foruden brunch i weekenderne, både komme til at dække frokost og aften.

Kilde: Redaktionen