Økonomiassistent

Profilbillede
dato

Keflico A/S er en nordjysk virksomhed, der har specialiseret sig i træ og træbaserede pladeprodukter.  Virksomheden har mere end 70 års erfaring, træinnovation og historie bag sig og står i dag som en af de førende leverandører af træ til byggeriet og den træforbrugende industri. Virksomheden forsøger kontinuerligt at forny sig og tænke i nye baner, men bruger velafprøvede metoder til at fremme ansvarligt og bæredygtigt brug af træ overalt i verden. Bæredygtig udvikling er en kerneværdi i Keflico, og det betyder blandt andet, at virksomheden var den første af en række danske træhandelsvirksomheder til at præsentere en bæredygtig indkøbspolitik for alle sine træbaserede produkter. I organisationen er der et stort fokus på værdiskabelse i form af tilpassede, unikke og bæredygtige koncepter og løsninger, som udarbejdes i tætte samarbejder og gennem langvarige relationer med kunder og leverandører.

Til at sikre en række af virksomhedens regnskabsprocesser søges nu en dygtig økonomiassistent.

Debitor- og kreditorstyring – Bogholderi – Korte beslutningsveje

Kunne du tænke dig at blive en nøgleperson i virksomhedens økonomifunktion, og trives du godt med en bred kontaktflade? Som økonomiassistent hos Keflico får du en alsidig rolle i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor den enkelte medarbejder kan udfolde sig fagligt med en høj grad af frihed under ansvar.  

Du får en vigtig rolle, hvor du, med reference til virksomhedens administrerende direktør, bliver ansvarlig for at bidrage til en effektiv og pålidelig økonomistyring i virksomheden. Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

  • Debitor – og kreditorstyring, herunder betaling og opfølgning
  • Daglig bogføring og afstemninger
  • Momsindberetning og behandling
  • Udlægshåndtering og bogføring af samme
  • Månedsregnskab samt diverse andre økonomistyringsopgaver i sammenspil med den administrerende direktør
  • Lønbogholderi for cirka 45 funktionærer

For at få succes i rollen kommer du fra en lignende rolle, hvor du har fået solid erfaring med debitor- og kreditorstyring, finansbogholderi samt lønbogholderi. Du har i den forbindelse ligeledes en relevant økonomisk uddannelsesbaggrund indenfor f.eks. revision, bogholderi eller lignende. Gennem din erhvervserfaring har du opnået et godt kendskab til ferieloven, lovgivningen på moms- og betalingsområdet, og du er up-to-date på ændringer i lovgivningen indenfor beskæftigelsesområdet. Du besidder ligeledes gode IT-færdigheder og har god erfaring med ERP-systemer, gerne Navision eller Business Central.

Du behersker dansk og engelsk på skrift og i tale, og du er bosat i hensigtsmæssig kørselsafstand til virksomhedens kontor i Støvring.

Du kendetegnes af din ordenssans og din organiserede tilgang til dine arbejdsopgaver. Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og følger altid dine opgaver godt til dørs. Du er tillidsvækkende i din opgaveløsning og ansvarsbevidst, hvilket gør dig i stand til at håndtere vigtige opgaver for virksomhedens drift og udvikling med den nødvendige diskretion. Du besidder et godt overblik, og kan derfor sagtens have flere bolde i luften på én gang, samtidig med at du fortsat formår at handle og agere struktureret. Du er serviceminded og altid klar til at give en hjælpende hånd med ligesom du er fuld af gåpåmod.

Er du den nye økonomiassistent til Keflico? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen, + 45 27 84 21 84. 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SENSU A/S, Gøteborgvej, 9200 Aalborg SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031299

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet